{„main-title“:{„component“:“hc_title“,“id“:“main-title“,“title“:“Меморијални концерт поводом 75 година од ослобођења Београда у Другом светском рату“,“subtitle“:“Недеља, 20. октобар 2019 / Трг републике / 12,30 часова“,“title_content“:{„component“:“hc_title_image“,“id“:“title-image“,“image“:“https://danislobode.rs/wp-content/uploads/2019/10/Screen-Shot-2019-10-18-at-7.20.55-PM.png|67|468|418″,“full_screen“:false,“full_screen_height“:““,“parallax“:false,“bleed“:““,“ken_burn“:““,“overlay“:““,“breadcrumbs“:false,“white“:true}},“section_5ZtkF“:{„component“:“hc_section“,“id“:“section_5ZtkF“,“section_width“:““,“animation“:““,“animation_time“:““,“timeline_animation“:““,“timeline_delay“:““,“timeline_order“:““,“vertical_row“:““,“box_middle“:““,“css_classes“:““,“custom_css_classes“:““,“custom_css_styles“:““,“section_content“:[{„component“:“hc_column“,“id“:“column_vtfQF“,“column_width“:“col-md-12″,“animation“:““,“animation_time“:““,“timeline_animation“:““,“timeline_delay“:““,“timeline_order“:““,“css_classes“:“text-center „,“custom_css_classes“:““,“custom_css_styles“:““,“main_content“:[{„component“:“hc_image“,“id“:“5ZtkF“,“css_classes“:““,“custom_css_classes“:““,“custom_css_styles“:““,“image“:“https://danislobode.rs/wp-content/uploads/2019/10/75-godina-od-oslobodjenja.jpg|540|960|670″,“alt“:““,“thumb_size“:“large“},{„component“:“hc_space“,“id“:“1PD9r“,“css_classes“:““,“custom_css_classes“:““,“custom_css_styles“:““,“size“:““,“height“:““},{„component“:“hc_wp_editor“,“id“:“RDoWo“,“css_classes“:““,“custom_css_classes“:““,“custom_css_styles“:““,“editor_content“:“

Анасамбл Александров сачињавају изузетни уметници: солисти, хор, оркестар и играчи, и у свом саставу броји 146 чланова. Њихови наступи мешавина су врхунских музичких тачака, жонглерских наступа и глумачких остварења.

У целом свету овај ансамбл стављају у ранг са руским брендовима попут Бољшој театра, Ермитажа, Третјаковске галерије и Музеја дијаманта московског Кремља.

Хор пева на готово свим језицима, укључујући и кинески, индијски, турски… На својим наступима у Београду прогам ће употпунити бројним нумерама на српском језику, између осталих и са познатом песмом „Тамо далеко“.

Анасамбл Александров је већ неколико пута наступао пред београдском публиком. Ове године, поводом 75 година од ослобођења Београда, наступа два пута: најпре 19. октобра 2019 у Сава Центру на свечаној академији поводом 75 годишњице ослобођења, и потом дан касније, на отвореном, на Тргу републике, у склопу манифестације „Дани слободе “.

„}]}],“section_settings“:““},“scripts“:{},“css“:{},“css_page“:““,“template_setting“:{„settings“:{„id“:“settings“}},“template_setting_top“:{},“page_setting“:{„settings“:[„lock-mode-off“]},“post_type_setting“:{„settings“:{„image“:““,“excerpt“:““,“extra_1″:““,“extra_2″:““,“icon“:{„icon“:““,“icon_style“:““,“icon_image“:““}}}}